Upplev Kuba med oss!

Med våra dans och kulturresor  förenar vi våra förmågor, personligheter och kunskaper.  Tack vare våra erfarenheter och goda kontakter på Kuba så gör vi  din semester till en speciell upplevelse. Du behöver inte ha något resesällskap för att åka med oss, det får du på vägen. Vi värnar om gruppens trivsel och gemenskap. Tillsammans med er upptäcker vi det bästa av Kuba- karibiens pärla!

Kristina Dixon är dansare och danspedagog på Uppsala dansstudio i Norby. Hon har bott på Kuba i 6år och är utbildad vid danshögskolan i Havanna och på Conjunto Folklórico Nacionál de Cuba. Under de år som hon bodde där, resulterade i att hon har ett ovärdeligt kontaktnät med både artister och andra som vi kan ta del av. Kristina har många års erfarenhet av att undervisa i dans i Sverige och runt om i Europa. Har även uppträtt i flera olika europeiska länder. Hon är också bildlärare och van att arbeta med grupper i alla åldrar.

E-kontakt: kristina@dancediscover.com

Telefon: 070-8484495
 http://www.chiquidixon.com

Ann-Kathrin Missaoui  är en inbiten salsadansare sedan 2002 och grundare av Umeå Salsa Club. Hon har erfarenhet av att arrangera dans och kulturresor, salsafester, konserter, dansworkshops i Sverige och på Kuba. Är mycket familjär med den kubanska kulturen och har rest med turister två gånger /år sedan 2009, samt bott en period och studerat spanska på universitetet i Havanna. Under alla sina resor på Kuba så har hon upparbetat mycket goda kontakter där. Ann-Kathrin är också socionom och har stor vana att möta människor och arbeta med grupper.

 

 E-kontakt: ann-kathrin@dancediscover.com

 Telefon: 073-6001686


Anmälan /intresseanmälan

Här kan du både göra din anmälan till kommande resa eller lämna ett meddelande till oss om du vill ha mer information
 

  • Obligatoriskt för dig som anmäler dig till en resa.
  • Ange om du vill anmäla dig till kommande resa eller om du önskar mer information.


Låt oss ta dig med till Havanna och dela med oss av glädje och erfarenhet!